Naše podjetje se od leta 1994 ukvarja s cateringom na območju Škofje Loke in okolice. Na začetku smo pripravljali le pizze, nekaj ocvrtih jedi in solate. Iz leta v leto smo našo ponudbo dopolnjevali. Začeli smo s pripravo malic za podjetja. Danes nudimo več kot 300 vrst različnih jedi, 12 različnih dnevnih malic in catering na terenu. Nekoč majhna kuhinjica, se danes bohoti v celotnem spodnjem delu naše poslovne stavbe.
Na začetku smo zaposlovali le kuharja in šoferja, ki je z rdečo katrco razvažal pizze po mestu. Uff ja, kje so ti časi ? No, danes pa nas je zaposlenih precej več kot deset, pa tudi vozni park smo precej spremenili in dopolnili
Podjetje je družinsko, saj je v njem zaposlenih že kar nekaj družinskih članov. Vsi zaposleni smo strokovno usposobljeni in skrbimo, da je hrana pripravljena v skladu s predpisi, predvsem pa da je okusna in zdrava. Z zavodom za zdravstveno varstvo imamo sklenjeno pogodbo o stalnem nadzoru nad pripravo jedi. Vse jedi pripravljamo po sistemu HACCP že od leta 1999.